A publikációk evidálása:

2017-ig a publikációk evidálása a CREPČ1 (Centrálny register evidencie publikačnej činnosti 1) rendszerben valósult meg , 2018-tól a CREPČ2-ben (Centrálny register evidencie publikačnej činnosti 2) evidáljuk az oktatók, doktorandusz hallgatók publikációit.

2022-ben a publikációk evidálására lokális katalógusként a REPČO (repco.ujs.sk) adatbázist használjuk, a REPČO naponta frissül a CREPČ2 adatai alapján + egyéb (a CREPČ adatbázisban nem jegyezett publikációk is bekerülhetnek.)

Publikációs lista kigenerálása a CREPČ2 adatbázisból

A lenti videóban útmutatót találnak a publikációs listák letöltésével kapcsolatban, a videó megtekintése teljes képernyő módban ajánlott.

  1. Nyissa meg kérem az app.crepc.sk oldalt.

  2. A felső keresőbe írja be a nevét (vezetéknév, keresztnév), válassza ki a legördülő menüből az Osoba (személy) lehetőséget, kattintson a Hľadať (keresés) gombra.

  3. Kérem, győződjön meg róla, hogy a kikeresett személy adatai megfelelnek a keresésnek. A jobb oldalon kattintson a jegyzék ikonra.

  4. A betöltött oldalon kiválaszthatja, hogy milyen publikációs listát szeretne megtekinteni:

Citačný – a szerző publikciós listája hivatkozások nélkül, de statsiztikai adatokkal jelenik meg,

Citačný len s ohlasmi  – a szerző publikációs listájából csak azok a publikációk jelennek meg, melyekhez hivatkozások kerültek bejegyzésre,

Úplný citačný – a szerző publikációs listája hivatkozásokkal, statisztikai adatokkal jelenik meg,

Bibliografický  – a szerző publikációs listáján megjelennek a szerzőséggel kapcsolatos százalékos információk, valamint a folyóiratok metrikai adatai, a publikációk statisztikai adatai,

Štatistika – csak statisztikai adatok jelennek meg.

 5.  Ha kiválasztotta a kért adatot, kattintson lent a Vytvoriť zostavu (jegyzék létrehozása) gombra.

    6.  A rendszer figyelmezteti, hogy a háttérben létrehozza a kért jegyzéket. A jegyzék lent fog megjelenni. Ez kb. 3-5 percet vesz igénybe, de ez a szerver terheltségétől függ. Miután a név megjelenik, a jobb oldalon az Akcie mezőnél válassza a Stiahnúť (letöltés) lehetőséget. A dokumentum RTF formában kerül letöltésre. A letöltött listát a Akcie mezőn belül a Vymazať (törölni) gombbal tüntetheti el, de a rendszer 30 napon belül automatikusan törli.

Bővebb tájékoztatás:

 Berecz Ildikó

  • publikációk regisztrálása
  • publikációs kimutatások készítése

tel.: +421 35 32 60 687
e-mail: bereczi[@]ujs.sk

Mgr. Lévai-Berényi Zsuzsanna

  • hivatkozások regisztrálása
  • publikációs kimutatások készítése

tel.: +421 35 32 60 690
e-mail: berenyiz[@]ujs.sk